Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Viskadalen IBK Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Viskadalen IBK
Innebandy
Seniorlag Herrar

Match

Viskadalen IBK

12 - 6
Horredshallen
31 januari 2010
16:00

Bräckans IBK

Referat

Referat: Viskadalen IBK - Bräckans IBK

Då så, efter att ha fått ett par dagar i ro att tänka igenom vad som egentligen hände under söndagens drabbning är man redo att skriva några rader.

För dagens motstånd stod Bräckan som vi under hösten förlorat mot med hela 10-4. Dagens uppställning för bortalaget skulle dock vara en yngre skara spelare, dess omognad sken stundtals igenom under matchen då den paradisbild som målats upp för dem sakta började rubbas. Ändå stod nog deras tjugo år äldre tränare vid sidan för det mest spektakulära uppträdandet då han i frustration kastade skit ut på planen på våra hederliga krigare, det bör tilläggas att man drar en aning på mungiporna.

Man kan med all säkerhet konstatera att vi inledde matchen på ett vis som verkligen inte var tanken från tränar staben med 2 mål i häcken på väldigt kort tid. Detta har dock många gånger förr visat sig vara ett drömscenario för Horredsborna vars påstådda hjärnceller då skakas om en aning och börjar förklara: Nu är det match, se till och skärp till dig din IDIOT!
Sagt och gjort, hela laget skärpte faktiskt till sig och vi började få allt mer kontroll på bortlagets mer eller mindre lama spel. Till slut lyckades även få snurr mål målgörandet och publiken kunde skåda en tillställning med flerfaldigt fina insatser både individuellt och som ett lag. Imponerande var framförallt att Mackan hittade målet igen efter 357 slagskott som knappt träffat kortsidan, denna gång fick han dock lägga in bollen i öppen kassa och efter några få hjärtklappningar av uppståndelsen så kunde han även slutföra matchen.

Så mycket mer än så finns inte att säga om slaget, Viskadalen stod än en gång för en bra insats. I själva verket finns det bra mycket mer potential i gänget än vad många i serien tror. Det mesta handlar om självförtroende, ett jävla slit och att spela på rätt sätt för att krama ut så mycket som det bara går ur trasan som fortfarande känns fuktig. Nu kan vi även få andas lite igen och känna oss på aningen säkrare mark i serien.


Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Johannes Hidebring 1 3 1 0 4
David Johansson 1 2 2 0 4
Markus Eriksson 1 1 2 0 3
Mikael Claesson 1 0 2 2 2
Niklas Börjesson 1 0 2 0 2
Emil Karlsson 1 1 0 0 1
Johan Hägg 1 1 0 0 1
Tobias Svensson 1 0 1 0 1
Magnus Knutsson 1 0 0 0 0
Victor Eriksson 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng

Andra möten i serien

lör 7 nov 2009, 14:30 Bräckans IBK - Viskadalen IBK 10 - 4